Error when launching 4.15 XboxOne build with 1.09.03 FMod version


(VALERIO DI DONATO) #1

Maybe XboxOne’s lib and dll are not aligned?

0130:0134 @ 00008843 - LdrpNameToOrdinal - WARNING: Procedure “?setVolume@Bus@Studio@FMOD@@QEAA?AW4FMOD_RESULT@@M@Z” could not be located in DLL at base 0x00000104F0E70000.
0130:0134 @ 00008843 - LdrpReportError - ERROR: Locating export “?setVolume@Bus@Studio@FMOD@@QEAA?AW4FMOD_RESULT@@M@Z” for DLL “G:\XXXXXX\Binaries\XboxOne\XXXXXX.exe” failed with status: 0xc0000139.
Exception thrown at 0x00000104E6C2BDDC (ntdll.dll) in redout.exe: 0xC0000139: Entry Point Not Found.
0130:0134 @ 00008859 - LdrpGenericExceptionFilter - ERROR: Function LdrpSnapModule raised exception 0xc0000139
Exception record: .exr 000002022D4CE530
Context record: .cxr 000002022D4CE040
0130:0134 @ 00008859 - LdrpInitializeProcess - ERROR: Walking the import tables of the executable and its static imports failed with status 0xc0000139
0130:0134 @ 00008859 - _LdrpInitialize - ERROR: Process initialization failed with status 0xc0000139
0130:0134 @ 00008859 - LdrpInitializationFailure - ERROR: Process initialization failed with status 0xc0000139
The thread 0x134 has exited with code -1073741511 (0xc0000139).


(Cameron Baron) #2

Did you download the Integration for Xbox One as well as the one for Windows?


(VALERIO DI DONATO) #3

Sorry, that was the error, I updated the XboxOne files but not the Win64’s ones.
My fault


(Cameron Baron) #4

No worries, is it working for you now?