Fmod 1.08.12 Wont load Audiomotors V3 FMOD PLUGIN!

2.0 and up will but i cannot get 1.08.12 to load the fmod plugin at all. It says it failed to load it.I have to use 1.08.12 for Assetto corsa modding and have this $800 plugin that wont load on… Any help?

17:35:51 [Initialize Sound System]: Time started

17:35:51 [Initialize Sound System]: Time taken is 2.98ms

17:35:52 Web channel server started on: wss://127.0.0.1:12345

17:35:52 [Initialize Sound System]: Time started

17:35:52 fmod_os_misc.cpp(804), FMOD_OS_Library_Load(): LoadLibrary failed to open ‘C:/Users/mitch/AppData/Local/FMOD Studio/Plugins/audiomotors_v3_pro.dll’, GetLastError = 193 [#2 times]

17:35:52 Error loading plugin C:/Users/mitch/AppData/Local/FMOD Studio/Plugins/audiomotors_v3_pro.dll: Error loading file.

17:35:52 fmod_os_misc.cpp(804), FMOD_OS_Library_Load(): LoadLibrary failed to open ‘C:/Users/mitch/AppData/Local/FMOD Studio/Plugins/audiomotors_v3_pro.dll’, GetLastError = 193 [#2 times]

17:35:52 Error loading plugin C:/Users/mitch/AppData/Local/FMOD Studio/Plugins/audiomotors_v3_pro.dll: Error loading file.

17:35:52 [Initialize Sound System]: Time taken is 355.23ms

17:35:52 ScriptServer started on 0.0.0.0 (3663)

17:35:52 runP4: error running command: -z tag set

17:35:52 runP4: Error: system.start failed to start process “p4”. Please make sure the application path is correct or that its location is in your PATH environment variable.

Thanks.

bump

You will need to use the AudioMotors plugin libs from the Downloads > Plugins.